Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / De oude en de nieuwe wereld in AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 18-04-2023

We probeerden de elektrische Mercedes EQE SUV en de heel klassieke BMW M2, maar we hebben nog veel meer interessante verhalen in de nieuwe AutoGids.

We hebben er heel lang op moeten wachten, maar konden op het Formule 1-circuit van Bahrein dan eindelijk toch kennismaken met de Aston Martin Valkyrie. Is die mee door Red Bull-ingenieur Adrian Newey ontworpen bolide echt de ultieme (straatlegale) hypersportwagen geworden waar de Britse constructeur van droomde? Het antwoord op die vraag krijg je in de nieuwe AutoGids!

We leggen je, in afwachting dat we ook die auto mogen proberen, al alles uit over de nieuwe (én hybride) Lamborghini Revuelto en vertellen evengoed wat er allemaal is veranderd en verbeterd aan de Porsche Cayenne. Met de Mercedes EQS SUV konden we zoals gezegd wel al rijden, dat deden we dus ook met de qua concept nog lekker ouderwetse BMW M2. We deden ook al wat kilometers met de Maserati Grecale GT en de opgefriste Alfa Romeo Giulia en Stelvio.

Van de elektrische BMW X1 xDrive30 en de hybride Renault Austral E-Tech hebben we detailtests, de ons al goed bekende Toyota Hilux liet zich door de nieuwe Volkswagen Amarok tot een rechtstreeks duel verleiden. En dan hebben we het, voor wie minder met dat type auto vertrouwd is, natuurlijk over pick-ups.

In Florida genoten we van een tweedaagse roadtrip met de vernieuwde BMW Z4 én zijn voorgangers, we bezochten er ook het prestigieuze The Amelia Island Concours D’Elegance. Ook heel Amerikaans, ook al probeerden we hem in België, is de Chevrolet Corvette C3 uit onze retrotest. Alweer een geweldig nummer dus, al zeggen we het zelf. AutoGids 1123 is te koop vanaf woensdag 19 april 2023.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten