Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / De nieuwe AutoGids is exclusiever dan ooit

Geschreven door Alain Devos op 01-08-2023

We konden de Lotus Eletre S testen, maar reden ook met de Ferrari SF90 Spider en als een van ‘s werelds allereerste magazines zelfs met de elektrische Rolls-Royce Spectre!

Voeg er nog de test met de Audi RS 6 Avant Performance aan toe en we spreken voor de vier auto’s (samen) over een vermogen van een dikke 2.800 pk en een bedrag van om en bij de 1.130.000 euro. En toch kost deze AutoGids dus nog altijd maar 6,50 euro.

De eerste testrit met de volledig nieuwe Mercedes E-Klasse bracht ons weer enigszins met de twee voetjes op de grond, we maakten verder ook nog kennis met de BYD Dolphin, de Opel Astra Electric en nog deels gecamoufleerde prototypes van de nieuwe Skoda Kodiaq en Superb. Van de Toyota Prius (als plug-inhybride) en de voor de meeste lezers wellicht nog totaal onbekende Maxus Mifa9 hebben we detailtests, de Skoda Enyaq iV60 mocht het opnemen tegen de nu ook met enkel achterwielaandrijving verkrijgbare en dus weer wat goedkopere Tesla Model Y.

Ook nog interessant, we spraken met de voorzitter van de vereniging van Europese autoconstructeurs én met de grote baas van Audi Sport en we bezochten het Renault Technocentre in Parijs, daar worden de prototypes van de nieuwe R5 gebouwd. Voor een leuk retroverhaal zorgt de Volkwagen Passat. Die is net 50 geworden, we hebben een test van een van de allereerste exemplaren uit 1973. 

Een geweldig en trouwens ook weer extra dik (tweede) zomernummer dus, deze AutoGids. Hij ligt vanaf woensdag 2 augustus 2023 in de perswinkels.

 

 

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten