Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Een nieuwe AutoGids vol autonieuws!

Geschreven door Alain Devos op 26-09-2023

We hebben een reeks nieuwe productiemodellen, een paar geweldige sportwagens en enkele bijzonder interessante conceptcars in deze AutoGids, je krijgt er ook weer een editie van Miles bij.

Van de volgende generaties van de Mini Cooper en Mini Countryman over de Peugeot 3008, de Renault Scénic en de Smart #3 tot de Volkswagen Passat Variant en Tiguan, het einde van de zomer leverde een indrukwekkende nieuwsoogst op. Alfa Romeo liet ons ook nog zijn knappe 33 Stradale zien en Lotus verraste met de Emeya. Met de Vision Neue Klasse en de Concept CLA Class toonden BMW en Mercedes zelfs al waar ze de volgende jaren naar toe willen. 

Van de evengoed nieuwe SsangYong Torres hebben we een eerste test, de Honda ZR-V en BMW M2 zijn al goed voor een detailtest en de nog niet officieel in België aangeboden Fisker Ocean durven we zelfs een exclusieve test noemen. Nieuwe auto’s testen kan je binnenkort misschien ook wel zelf doen, in deze AutoGids stellen we je onze van 18 tot en met 21 oktober geplande Test Drive Days voor. Je kan ook mee de beste auto’s van het moment kiezen, we maken immers de 50 voor onze jaarlijkse Best Car Awards genomineerde modellen bekend.

In China kwamen we (veel) meer te weten over de ambitieuze plannen van BYD en in ons eigen Dendermonde ontdekten we dat ze bij PSS luidsprekers voor tal van indrukwekkende namen uit de sector produceren. We sluiten af met een retrokamp tussen de Honda S800 en Suzuki Fronte 500, twee leuke klassiekers uit de vroege dagen van de Japanse auto-industrie. Een AutoGids die je dus absoluut niet mag missen, hij ligt vanaf woensdag 27 september 2023 in de perswinkels.

 

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten