Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Een mooie nazomer met AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 29-08-2023

De Belgische zomer was niet veel soeps, gelukkig bood de autowereld af en toe wat troost. We brengen in de nieuwe AutoGids verslag uit van enkele leuke autofeestjes en hebben natuurlijk ook weer een pak interessante tests.

Honda liet ons al een eerste keer kennismaken met de elektrische e:Ny1, we probeerden ook de opgefriste Peugeots e-2008 en 508, de evengoed vrij grondig onder handen genomen Renault Clio en de Bentley Flying Spur met de nog een pak extra luxe en comfort biedende Azure-uitrusting. We hebben ook drie detailtests: van de DS 3 E-Tense, de Abarth 500e en de BMW 740d xDrive. De eerste twee zijn elektrisch, de derde doet het zowaar nog met een dieselmotor.

Exclusieve tests zijn er van de bangelijk plezante Porsche 718 Spyder RS en de BMW Alpina G5 GT, terwijl we ook wel onder de indruk raakten van wat het Chinese premiummerk Zeekr voor (ook) Europa in petto heeft. Met de Alfa Romeo Giulia en Stelvio Quadrifoglio gingen we op zoek naar een pak interessante racegeschiedenis in… Frankrijk, in Engeland was het andermaal genieten van het legendarische Goodwood Festival of Speed en in Duitsland lieten we ons verrassen door de populariteit van het VW Bus Festival.

Met nog een retrotest van de om diverse redenen bijzonder indrukwekkende Lincoln Continental MK V Coupé en natuurlijk ook alle gebruikelijke rubrieken, vinden we deze AutoGids – in alle (on)bescheidenheid – dan ook weer een echte voltreffer. Hij ligt vanaf woensdag 30 augustus 2023 in de perswinkels.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten