Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Het eerste en extra dikke zomernummer van AutoGids

Veel nieuws, veel tests en nog een pak andere verhalen in het eerste en dan ook extra dikke zomernummer van AutoGids.

De actualiteit is net voor de start van de zomer niet stilgevallen, wel integendeel. We vertellen je in deze nieuwe AutoGids alles over de Renault Rafale en de Toyota C-HR en delen ook onze eerste rij-impressies van (onder meer) de Renault Espace, de Mercedes GLC Coupé en de Honda ZR-V.

Nog straffer, we konden ook al met de gloednieuwe en ronduit schitterende Aston Martin DB12 rijden en maakten in onze eigen Ardennen uitgebreid kennis met de zowel stoere als leuke Amerikaanse Ford Bronco. Dat deden we evengoed met de eerste voor Europa bedoelde modellen van Xpeng, alweer een Chinees merk met grote internationale ambities.

We hebben ook maar liefst drie detailtests in deze dikke AutoGids, van drie grondig verschillende auto’s dan nog wel. De Jeep Avenger is het eerste volledig elektrisch aangedreven en in de eerste plaats voor Europa ontworpen model van het Amerikaanse merk, de BMW XM is de eerste plug-inhybride van de legendarische M-afdeling van de constructeur uit München en de Mercedes-AMG SL 43 is een nieuwe poging uit Stuttgart om cabrio’s plezant en zelfs sexy te houden.

We zaten ook op de eerste rij toen Ferrari zijn comeback maakte én meteen won in de 24 Uren van Le Mans, we hebben een prachtig foto-album van onze bijzonder geslaagde Youngtimers Rally 2023 en we vertellen je aan de hand van evenveel historische feiten en weetjes alles over 75 jaar Porsche. Met dan ook nog alle gebruikelijke rubrieken erbij levert het een geweldige AutoGids op, je vindt ons eerste zomernummer vanaf woensdag 5 juli 2023 in de perswinkels.

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten