Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Byton trekt met elektrische berline naar CES Asia 2018

Geschreven door David Leclercq op 06-06-2018

De Chinese autobouwer Byton wil absoluut in het nieuws blijven. Na zijn SUV stelt de startup een tweede concept voor. Het is een elektrische berline, die deze zomer debuteert op de CES Asia 2018.

Na de SUV komt de berline: dat is kort samengevat het plan van Byton, de Chinese startup die de wereld van de elektrische auto op zijn kop wil zetten. De tweede conceptcar wordt komende zomer voorgesteld op de technologiebeurs CES Asia, die in Shanghai wordt georganiseerd.

Zelfde platform

De berline staat op hetzelfde platform als de SUV. Het is het tweede van drie aangekondigde elektrische modellen die de speerpunt van het gamma moeten vormen. Het derde model wordt een eenvolumer met zeven zitplaatsen. Hoewel de foto’s nog niet heel duidelijk zijn, suggereren ze dat de berline op de SUV zal lijken. Die laatste moet trouwens eind 2019 in China op de markt komen. Europa en de Verenigde Staten volgen in 2020. De berline zou in 2021 van start gaan in China en in 2022 bij ons.

Comfort voorop

De berline stelt dezelfde prioriteiten als de SUV, namelijk een comfort van de bovenste plank en een sterk doorgedreven connectiviteit. We verwachten een vergelijkbare basisprijs als voor de SUV, namelijk zo’n 37.000 euro.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten