Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Ferrari LaFerrari Spider: bevestigd voor 2017

Geschreven door Olivier Duquesne op 31-05-2016

Sergio Marchionne, die sinds kort ook CEO van Ferrari is, liet weten dat zijn salesteams gestart zijn met de prospectie voor potentiële klanten voor de LaFerrari Spider. Daarmee wordt de lancering van een cabrioversie van de supercar bevestigd.

De 499 exemplaren van de LaFerrari hebben een eigenaar gevonden. Sommigen daarvan zouden misschien mogelijk nog een exclusievere auto willen: in 2017 zou er namelijk een LaFerrari Spider moeten komen. Sergio Marchionne, de CEO van het merk, heeft dat bevestigd tijdens een interview op het web. Hij gaf aan dat zijn salesteams contact hadden opgenomen met potentiële klanten voor de supercar. Die ontvangen een persoonlijk aanbod voor een auto die nog zeldzamer is dan de gesloten LaFerrari en die tegen de 3 miljoen euro zou kunnen kosten.

Hard dak

De LaFerrari Spider zou logischerwijs het koolstofvezel chassis van de coupé overnemen, dat garant staat voor een buitengewone stijfheid. Het dak zou meer dan waarschijnlijk een 'hard dak' kunnen zijn volgens het principe van de coupé-cabriolet, ofwel met een vast paneel van het Targa-type. De spider zal aangedreven worden door een hybridegeheel met een gecombineerd vermogen van 963 pk, met een 6.3-V12 met 800 pk.

 

Web Editor - Specialist Advice

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten