Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Keating Berus: voor 2017

Geschreven door David Leclercq op 28-07-2016

Het salon Top Marques van Monaco zal een nieuwe sportieveling verwelkomen, namelijk de Keating Berus, die wordt al aangekondigd voor 2017.

Keating is een kleine Engelse constructeur die onlangs aankondigde een supercar te kunnen bouwen die een topsnelheid van 547 km/h kan halen. Over dat project hebben we tot nog toe geen nieuws. De constructeur kondigt daarentegen wel de komst aan van een kleine, redelijkere supercar, een model dat voorgesteld zal worden in Monaco en blijkbaar vanaf 2017 gelanceerd zal worden.

Giftige slang

Berus is de naam van een giftige slang (Vipera berus), die meteen de doelstelling van Keating vastlegt. Volgens het merk zal de sportieveling, die aangedreven wordt door een V8, mooie prestaties neerzetten met een topsnelheid van 370 km/h en een sprint van 0 naar 96 km/h (0-60 mph) in 2,4 seconden. Meer zijn we echter nog niet te weten gekomen.

Elektrisch

De constructeur heeft het daarnaast ook nog gehad over een volledig elektrische versie waarvan het vermogen tussen 200 en 400 pk zou liggen… Afwachten dus voor meer informatie.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten