Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Mitsubishi: 3 elektrische cross-overs tegen 2020

Geschreven door David Leclercq op 01-12-2015

Gesterkt door het succes van de Outlander PHEV is Mitsubishi van plan om binnen dit en vijf jaar drie nieuwe elektrische SUV’s te lanceren – weliswaar in de eerste plaats voor de Amerikaanse markt.

Ter gelegenheid van het salon van Los Angeles, waar Mitsubishi de Outlander Sport en de gerestylede Mirage onthulde, verklaarde de directeur van de onderneming, Osamu Masuko, dat het merk zich aan het voorbereiden is “op de lancering van drie nieuwe elektrische cross-overs de komende vijf jaar”.

Vanaf 2017

Een van die drie modellen zou bovendien een plug-inhybride zijn en gelanceerd worden vanaf de herfst van 2017. Volgens verschillende bronnen zou dit model zich situeren tussen de Outlander en de Outlander Sport. Osamu Masuko verduidelijkte ook dat een hertekende en nog steeds plug-n hybride Outlander het levenslicht zal zien in 2017, terwijl de volgende generatie van de Outlander Sport dan weer volledig elektrisch zal zijn en gelanceerd zal worden in 2019. De CEO van het Japanse merk verklaart er vertrouwen in te hebben en zei: “Wij zijn zeer competent binnen het domein van de terreinwagens, de crossovers en de SUV’s. Daarom zullen we onze activiteiten concentreren rond deze materie”. We kijken alvast reikhalzend uit naar de resultaten.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten