Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Volkswagen: een betaalbare elektrische auto?

Geschreven door David Leclercq op 08-02-2016

Sinds de Volkswagen-affaire is de groep van strategie veranderd en zet het helemaal in op hybride en elektrische wagens. Volgens sommige bronnen wordt er een elektrische ‘wagen voor het volk’ ontwikkeld.

De informatie komt van onze collega’s van de Australische site Motoring. Die zouden uit goede bron vernomen hebben dat  Volkswagen de intentie heeft om tussen nu en 2020 een elektrische auto voor de massa te bouwen en dat niemand minder dan Herbert Diess, topman van het merk, achter het project zou zitten. Met dit model zou Volkswagen kunnen rivaliseren met de Tesla Model 3 en de Chevrolet Bolt. En waarom ook niet?

Zoals de Budd-e

Uiteraard is er nog niet veel bekend over deze toekomstige elektrische auto. Hij zou op het programma staan tegen 2020 en de modulaire architectuur voor elektrische voertuigen (MEB) gebruiken, die recent onthuld werd door de Volkswagen Budd-e tijdens de CES in Las Vegas (januari 2016). Die zou heel wat gemeenschappelijk hebben met de toekomstige elektrische Golf VIII en een autonomie van minstens 300 km halen. Wordt ongetwijfeld vervolgd

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten