Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

nieuw / Lamborghini op het salon van Brussel 2017

Geschreven door David Leclercq op 23-12-2016

Het merk uit Bologna laat zich dit jaar in Brussel vertegenwoordigen door de Huracan LP610-4, al konden de verantwoordelijken ons bij het ter perse gaan nog niet vertellen of dat een Coupé dan wel een Spyder zou zijn.

Wij gokken op die laatste, al was het maar omdat de open versie van Lamborghini’s kleinste traditioneel beter verkoopt dan zijn coupébroertje (de Gallardo Spyder was zelfs de meest verkochte Lamborghini ooit). Zowel open als gesloten gaat de elektrohydraulische bedienbare stoffen kap naadloos op in de koetswerklijn van de Huracan. Ze is leverbaar in drie kleuren (zwart, bruin en rood) en kan in 17 seconden openklappen (dat kan ook tijdens het rijden, bij snelheden tot 50 km/h). Net zoals de coupé wordt de Spyder aangedreven door een atmosferische V10, die zijn 610 pk naar de vier wielen stuurt. Om het verbruik te drukken wordt één cilinderrij uitgeschakeld bij lage belasting. De bestuurder kan kiezen uit verschillende rijprogramma’s, gaande van sportief-dynamisch tot puur prestatiegericht. Om de Huracan LP610-4 fatsoenlijk af te remmen zijn koolstofceramische remmen standaard. De prijs van al dat moois: 225.665 euro.

Ontdek ook

Huracan LP580-2 | In Brussel is hij niet te zien, maar van de Huracan bestaat ook een LP580-2-versie, een variant die zijn 580 pk enkel op de achterwielen zet. Niet voor mietjes dus, en al helemaal niet met de radicale Corsa-modus ingeschakeld.

Huracan Avio | De begin 2016 voorgestelde Huracan LP 610-4 Avio brengt een eerbetoon aan de wereld van de lucht- en de ruimtevaart. De 250 geplande exemplaren zijn al allemaal verkocht.

 

Ontdek waar dit merk zich op het salon bevindt dankzij ons interactieve plan

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten