Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

nieuw / McLaren op het salon van Brussel 2017

Geschreven door David Leclercq op 23-12-2016

McLaren wil zoveel mogelijk klanten verleiden, zowel gepassioneerde excentriekelingen voor wie niets te duur of te snel is, als liefhebbers van uitzonderlijke, maar veelzijdige GT’s.

570 GT

McLaren heeft een reputatie opgebouwd dankzij zijn raszuivere bolides die zich uitstekend lenen voor het circuit. De 570 GT is minder scherp en richt zich tot een publiek dat gevoelig is voor een minimum aan savoir-vivre. Achter het hoofd van de inzittenden hebben de stilisten een ruimte van 220 liter ingericht waar je je luxetassen en lederen vesten kwijt kunt. Het dak wordt een glazen koepel die een chiquere en meer relaxte sfeer creëert. Kortom, het claustrofobische universum van te radicale sportievelingen wordt hier ingeruild voor de luxueuzere wereld van de klassevolle GT’s.

P1 GTR Harrods

De P1 GTR is een zeldzame verschijning, want het gaat om een tot slechts 35 exemplaren beperkte reeks. Het is een ‘klassieke’ P1 die werd aangepast om enkel te worden gebruikt op circuit. En dan nog buiten de officiële races, maar enkel tijdens track days en dus louter voor de fun. De koeling en de stroomlijn werden verfijnd, wat deze bolide er wat doet uitzien als een Le Mans-prototype. De P1 GTR is ontdaan van al het overbodige en weegt maar 1.350 kilo, terwijl hij 1.000 pk sterk is. Er bestaan verschillende versies, waaronder deze prestigieuze Harrods Edition, met de livrei van de F1 GTR die in 1995 deelnam in Le Mans.

 

Ontdek waar dit merk zich op het salon bevindt dankzij ons interactieve plan

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten