Richtprijzen tweedehands voor particulieren

Dankzij de richtprijzen kunt u heel eenvoudig een schatting verkrijgen van de prijs van een tweedehandswagen, ongeacht of u het voertuig wilt verkopen of kopen.

Vind uw verzekering via onze partner
Vind uw autolening via onze partner
De gegevens voor uw wagen
Merk :
Type :

De richtprijzen van de AutoGids voor tweedehandswagens zijn uitsluitend van toepassing voor transacties tussen particulieren en omvatten meer dan 2.000 modellen over een periode van 6 jaar.

Deze richtprijzen worden elke twee maanden bijgewerkt. Het originele van dit systeem berust op het feit dat alle gegevens die nodig zijn om de richtprijs op te maken, voortaan geautomatiseerd zijn. Deze autoprijzen omvatten onder meer de maandelijkse waardevermindering van elk voertuig op basis van het segment en het fiscale vermogen van de auto, de maandelijkse prijsaanpassing voor auto's waarvan de productie werd stopgezet, schommelingen in de autoprijzen, seizoensgebonden invloeden, enz.

Alle waarden worden tot slot gecorrigeerd door een negatief of positief percentage afhankelijk van het feit of een model gemakkelijk of moeilijk kan worden verkocht. Dit percentage wordt ook gebruikt door experts in de automobielsector om de handelswaarde van de auto's die hen zijn toevertrouwd, te evalueren. Deze richtprijzen zijn vanzelfsprekend niet compleet. Wij vermelden hier alleen de gemiddelde prijzen voor auto's die bij talrijke transacties zijn betrokken of waarnaar een grote vraag bestaat op de tweedehandsmarkt.


Deel deze pagina met uw vrienden


Onze partners


Onze goede adressen
Gratis auto zoekertje

Verkoopt u uw auto? Plaats gratis een zoekertje op AutoGids
Auto verkopen


www.autogids.be
  • Onderdeel Produpress-groep
  • Uitgever sinds 1950
Produpress-groep : Afdeling Auto : Afdeling Immo : Reclameregie :