Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Porsche 911 Hybrid: bevestigd voor 2018

Geschreven door David Leclercq op 02-02-2016

Porsche ontwikkelt een herlaadbare hybride op basis van de 911. Dat is iets voor de volgende generatie, verwacht in 2018.

Porsche staat op het punt om de komst van een 911 plug-inhybride officieel aan te kondigen. Het is de baas van Porsche zelf, Olivier Blume, die dit aankondigde in een interview met de Duitse krant Westfalen-Blatt. Hij geeft zelfs al enkele details prijs.

50 km elektrisch

Blume bleek opvallend openhartig, terwijl hij zelf nog maar net in functie is als opvolger van Matthias Müller, die na de hele Volkswagen-affaire aan het hoofd van de groep kwam. Blume liet al enkele details doorschemeren, zoals het feit dat deze plug-inhybride beschikbaar wordt in de volgende generatie van de 911 (verwacht in 2018) en dat de autonomie in 100 procent elektrische modus 31 mijl of 50 km bereikt (in theorie).

Geen autonoom rijden

Ondanks die aankondiging, liet Olivier Blume niets meer los. Er is dus nog geen informatie over het verbruik of de CO2-uitstoot en ook niet over de verkoopdoelstellingen, die top secret blijven. Olivier Blume gaf in hetzelfde interview wel nog mee dat de technologie voor autonoom rijden nog niet voor meteen is. Dat zal de echte Porsche-fans geruststellen.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten