Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Markt / Nu in de krantenwinkel en in onze webshop: Koopwijzer 2023

Geschreven door Kevin Kersemans op 19-12-2022

Een nieuwe auto kiezen is er de jongste jaren niet makkelijker op geworden. Om het overzicht te kunnen bewaren is de KoopWijzer het uitgelezen instrument. De nieuwe editie voor modeljaar 2023 is nu te koop in de winkel of in onze webshop.

Een nieuwe auto kiezen is er de jongste jaren niet makkelijker op geworden. Niet alleen zijn er alternatieve vormen van aandrijving bijgekomen, het autolandschap is ook steeds meer versnipperd geraakt doordat constructeurs almaar nieuwe niches aanboren. In die context is het vooral zaak om het overzicht te kunnen bewaren, en daarvoor is de KoopWijzer het uitgelezen instrument.

De KoopWijzer biedt je een volledig overzicht van alle modellen op de markt (meer dan 350 voor deze editie), ingedeeld in categorieën. Op zoek naar een break of een compacte SUV? Dan vind je die in de KoopWijzer netjes allemaal bij elkaar, zodat je snel een overzicht krijgt wat er zoal allemaal te koop is. Bij elk model hoort een beschrijving waarin zijn voornaamste kwaliteiten en grootste tekortkomingen aan bod komen, evenals een fiche met de belangrijkste technische kenmerken, de prestaties, de verbruikscijfers en de prijs van de interessantste versie.

Volledig elektrische voertuigen vind je terug vooraan in hun respectieve categorie en modellen die verkrijgbaar zijn als plug-inhybride, zijn voorzien van een specifiek logo. Handig voor mensen die bewust "groen" willen rijden, maar ook voor zelfstandigen die op zoek zijn naar een auto die ze maximaal mogen inbrengen in hun belastingen. Kortom, of je nu particulier bent of ondernemer, de KoopWijzer is een onmisbaar instrument om je nieuwe auto met kennis van zaken te kunnen kopen.

Journalist AutoGids/AutoWereld

Instagram: @kvnkrsmnsonwheels

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten