Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Mobiliteit / Tesla: volledig autonome auto's in 2019?

Elon Musk, de beroemde en controversiële baas van Tesla, heeft laten doorschemeren dat zijn auto’s dit jaar volledig autonoom zouden kunnen worden. De waarheid, of niet?

Het is op een Amerikaans medium dat Elon Musk, de baas van Tesla, heeft aangegeven dat het jaar 2019 de komst van 100% autonome modellen zou kunnen zien. Volgens hem “denkt” hij dat het mogelijk is. Nog een marketingtruc?

Alleen

Musk zei: “Ik denk dat we dit jaar een volledig autonome auto zullen hebben. Dat betekent dat de auto jou dit jaar nog zou kunnen ophalen in een parking en je naar elke plaats kan brengen zonder enige tussenkomst van jouw kant. Ik zou zelfs zeggen dat ik daar zeker van ben. Sommige mensen zullen hier echter uit halen dat dit met 100% nauwkeurigheid zal werken, tot in de perfectie, wat niet het geval is.” Het is waar dat het merk meer dan elke andere speler miljoenen kilometers aan ervaring is aan het opbouwen. Omdat de informatie over rijgedrag en omgevingen die in elke Tesla wordt opgeslagen ’s nachts wordt verzonden naar krachtige computerservers.

Realiteit

Dat gezegd zijnde, heeft Musk zijn woorden al getemperd en uitgelegd dat het ook nodig is om te wachten tot als de wetgeving zich aanpast aan deze nieuwe technologieën. Een wijzere positie dan anders…

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten