Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Porsche 911 GT3 Type 992: opnieuw verrast!

Geschreven door David Leclercq op 08-02-2019

Het uitje van een testprototype op de Duitse autosnelweg vertelt ons dat de nieuwe 911 GT3 niet meer veraf is. Hij zou in het begin van 2020 moeten komen.

Voorlopig verkoopt Porsche enkel nog de Carrera S en 4S-versies van de nieuwe 911 Type 992. Daarentegen weten we dat het gamma snel zal worden uitgebreid, vooral met de komst van de Cabriolet, maar ook met de beroemde GT3, een model voor puristen dat ook trouw blijft aan de atmosferische motor.

Bijna klaar

Hoewel ze tijdens de nacht zijn genomen, laten de foto’s ons zien dat de hier gesnapte testauto bijna productieklaar is met zijn grote instelbare achtervleugel bovenop de motor. Natuurlijk komen er twee versies van de GT3: een ‘gewone’ GT3 en een RS. De ‘klassieke’ GT3 zal waarschijnlijk als eerste worden gepresenteerd.

Verschillen

Beide versies van de GT3 krijgen een atmosferische motor en zullen een paar maanden van elkaar worden gepresenteerd. We verwachten dat de RS een paar extra paarden onder de kap krijgt, waarschijnlijk uit de 4 liter-boxer die opnieuw van de partij is. Iets waar niemand over zal klagen. De versnellingsbak verschilt daarentegen van de andere 911’s aangezien de GT3 nog altijd de PDK-bak met 7 verzetten krijgt in plaats van de nieuwe met 8 versnellingen van de andere modellen. Het model komt naar alle verwachtingen ergens begin 2020.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten