Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.

Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Inschrijven nieuwsbrief
FR
Menu

En/Of

En/Of

Autosalon Brussel 2019 - alle nieuwigheden

Cataloguswaarde auto - richtprijzen tweedehandswagens in België

Onze cataloguswaarde voor tweedehandswagens is uitsluitend van toepassing voor transacties tussen particulieren en omvat meer dan 2.000 modellen over een periode van 6 jaar.

Deze richtprijzen worden elke twee maanden bijgewerkt. Het originele van dit systeem berust op het feit dat alle gegevens die nodig zijn om de richtprijs op te maken, voortaan geautomatiseerd zijn. Deze autoprijzen omvatten onder meer de maandelijkse waardevermindering van elk voertuig op basis van het segment en het fiscale vermogen van de auto, de maandelijkse prijsaanpassing voor auto's waarvan de productie werd stopgezet, schommelingen in de autoprijzen, seizoensgebonden invloeden, enz.

Alle waarden worden tot slot gecorrigeerd door een negatief of positief percentage afhankelijk van het feit of een model gemakkelijk of moeilijk kan worden verkocht. Dit percentage wordt ook gebruikt door experts in de automobielsector om de handelswaarde van de auto's die hen zijn toevertrouwd, te evalueren. Deze richtprijzen zijn vanzelfsprekend niet compleet. Wij vermelden hier alleen de gemiddelde prijzen voor auto's die bij talrijke transacties zijn betrokken of waarnaar een grote vraag bestaat op de tweedehandsmarkt.

Berekening op maat