Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

AUTOSALON BRUSSELS 2021 / Saloncondities 2021 - Toyota

Geschreven door Frédéric Kevers op 25-01-2021

Traditioneel valt de start van het jaar samen met de periode van de saloncondities bij de Belgische invoerders. Ontdek de promoties die je kan krijgen bij Toyota.

Ondanks de annulering van het Autosalon van Brussel, blijft elk merk zich inzetten voor de promoties die ermee vasthangen en bieden ze dus nog steeds de traditionele saloncondities aan tijdens de start van het jaar. Dit zijn de saloncondities die Toyota aanbiedt.

Sommige kopers schrikken soms van de meerprijs voor een hybride aandrijflijn, ook al is die lager in het geval van een zelfrijdende hybride dan bij een plug-in hybride. Met de saloncondities wil Toyota het gat dichten door tijdens deze 'salonperiode' de hybride versies van de Yaris en de Corolla aan te bieden voor dezelfde prijs als de conventionele benzineversies.

Voor de rest geeft Toyota weer een jaar gratis brandstof op de C-HR en de RAV4, terwijl er ook een korting te krijgen is van 2.750 euro op de C-HR en 1.750 euro op de Corolla. Sommige stockmodellen (Corolla, C-HR en RAV4) genieten ook van een financiering aan 0%.

Vind alle modellen, waaronder de Yaris, zowel de hybride als de gekke GR, de saloncondities van Toyota en alle nodige contactgegevens op ons virtueel autosalon Showroom, het autosalon in jouw salon!

Interesse in een nieuwe auto dankzij deze saloncondities? We helpen je je oude auto te verkopen met ByeByeCar!

Web Editor

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten