Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalons / Komt er toch een salon van Genève 2021?

Geschreven door Yeelen Möller op 22-09-2020

Ondanks de annulering van de editie van 2021 zouden er toch plannen zijn om een evenement te organiseren. Maar het zou helemaal anders dan anders worden…

Een gebrek aan inkomsten door de last-minute annulering van de editie van 2020 en de onwil van de constructeurs om geld te pompen in een heel onzeker autosalon van Genève 2021 hebben ervoor gezorgd dat de organisatie de stekker uit het evenement van volgend jaar heeft gehaald. Er komt dus geen officieel salon, maar volgens leblogauto zou Palexpo, de eigenaar van de expohallen waar het salon normaal doorgaat, zinnens zijn om een soort onofficiële mini-editie op poten te zetten. Dat zou korter zijn dan het normale salon (3 dagen), enkel toegankelijk voor de pers en bovendien moeten de constructeurs zelfs geen eigen stands maken: alles wordt voorzien aan een veel lagere prijs dan normaal. Coronaproof en een veel veiligere gok voor de constructeurs, dus. Maar of het dezelfde waarde heeft?

Detroit ook uitgesteld

De organisatoren van het autosalon van Detroit hebben ook besloten de volgende editie opnieuw uit te stellen van juni 2021 naar eind september-begin oktober 2021. De reden voor het uitstel is de drukke kalender in de lente van volgend jaar, aangezien de salons van New York en Los Angeles ook al moeten doorgaan in april en mei, waardoor er nog maar weinig premières overblijven voor Detroit. Hopelijk is de Covid-pandemie tegen dan al een beetje onder controle.

Web Editor

Twitter: @yeelenm / Instagram: @yeelenm

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten