Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Autosalons / Los Angeles Auto Show uitgesteld tot 2021

Geschreven door Frédéric Kevers op 02-09-2020

Nog een slachtoffer van de gezondheidscrisis: de Los Angeles Auto Show 2020 zal niet meer plaatsvinden zoals gepland in november. Er is geen sprake van een annulering, maar van uitstel tot volgend jaar.

De Los Angeles Auto Show in Californië was oorspronkelijk gepland voor 20 tot 29 november 2020, maar het is de laatste in de lange lijst van salons die geschrapt van de planning dit jaar door Covid-19 en zijn sanitaire en economische gevolgen. De organisatoren geven hun evenement echter niet op en stellen het uit naar mei 2021, meer bepaald van 21 tot 31/5. Betekent dit dat er geen editie zal plaatsvinden in november 2021? Niet per se.

Brussel als laatste westelijke bastion

Met alle annulaties (Genève, Parijs, Detroit, SEMA Las Vegas, enz.) en uitgestelde evenementen komt er een interessant feitje naar voren: met uitzondering van de Chinese salons was het laatste evenement van dit type in het westelijke halfrond... het Autosalon van Brussel 2020. En het volgende salon zou weleens de editie van 2021 kunnen zijn van het Belgische salon. Aan de andere kant van de Atlantische Oceaan ziet het er heel anders uit. Daar zullen ze potentieel het salon van New York hebben in april, twee salons van Los Angeles in mei (de uitgestelde editie van 2020) en november én het salon van Detroit in juni. 2021 wordt dus een druk jaar voor de Amerikaanse constructeurs. Afhankelijk van de evolutie van de pandemie, natuurlijk.

Web Editor

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten