Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Industrie en economie / Daimler: nieuwe voorzitter in 2018

Dieter Zetsche, de baas van Daimler, verandert in 2018 van werkgever. Hij gaat nog niet op pensioen, maar gaat zich met de toekomstprojecten van reisorganisator TUI bezighouden.

Dieter Zetsche, de grote baas van Daimler die gekend is door zijn flamboyante snor, sluit zijn carrière niet af als kapitein van de Duitse autogroep. De 64-jarige CEO heeft namelijk beslist om zijn contract niet te vervolledigen, dat recent nog was verlengd tot 2019.

Vakanties organiseren

Blijkbaar wil hij het wat rustiger aan gaan doen, al is er geen sprake van dat hij niet meer gaat werken. In 2018 zet hij namelijk zijn carrière verder aan het hoofd van reisorganisator TUI. Hij wordt er voorzitter en volgt daar Klaus Mangold op. Met een dergelijke functie kan hij letterlijk nieuwe horizonten gaan opzoeken. En misschien meteen gaan verkennen waar hij zijn vrije dagen gaat doorbrengen eens hij echt op pensioen gaat. Ter herinnering: Dieter Zetsche ging aan de slag bij Mercedes-Benz in 1976. Als hij op pensioen zou zijn gegaan, was het dus welverdiend geweest.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten