Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Industrie en economie / Lamborghini: geen vierde model voor 2025

Geschreven door David Leclercq op 20-07-2018

Stefano Domenicali, de topman van Lamborghini, heeft aangegeven dat we geen vierde model moeten verwachten voor 2025, hoewel er meerdere opties bestaan.

Volgens Stefano Domenicali, de CEO van Lamborghini, worden een grote GT met motor voorin en een derde supercar binnen de onderneming bestudeerd. Dit gezegd zijnde, is de kans klein daarvan iets te zien voor 2025.

Geruchten

Deze verklaring volgt op aanhoudende geruchten over de komst van een GT met vier deuren, zoals het prototype Estoque suggereerde. Maar dat studiemodel is stilaan verouderd, want het dateert nog uit 2008. Andere geruchten maakten gewag van de ontwikkeling van een derde supercar waarvoor Lamborghini een nieuw platform zou kunnen ontwikkelen, dat dan ook meteen gebruikt kan worden voor de vervangers van de Huracan en Aventador. In wandelgangen zou uiteindelijk die laatste optie de voorkeur genieten in de wandelgangen van Sant’Agatha Bolognese, gezien de beslissing van Audi om te stoppen met de R8, die zijn structuur deelt met de twee supercars van Lambo.

Het hoofd erbij houden

Domenicali verklaarde ook dat het belangrijk is om het hoofd koel te houden en een stap terug te zetten alvorens te beslissen. “Eind volgend jaar zullen we zeer dicht bij 8.000 stuks per jaar zitten. Je mag niet onderschatten wat dat betekent voor een bedrijf dat nog niet zo lang geleden erg klein was. We moeten tijd nemen voor reflectie om te veranderen in de goede zin en te besluiten wat we willen doen in de toekomst.” Wijze woorden…   

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten