Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Industrie en economie / Maserati: 7 nieuwe modellen tegen 2023

Geschreven door Yeelen Möller op 02-08-2019

Maserati blijft optimistisch en presenteert een interessant vierjarenplan. Het merk wil 7 nieuwe modellen hebben tegen 2023, met ook een elektrisch aanbod.

Maserati gaat het druk krijgen vanaf volgend jaar, want dan krijgen alle huidige modellen behalve de GranTurismo een facelift. Daarnaast komt er een nieuwe sportwagen die onder de GranTurismo moet komen, mogelijk met een V6-hybride krachtbron. In 2021 is daar dan eindelijk de opvolger van de GranTurismo, samen met de cabrioversie van de nieuwe sportwagen én een nieuwe SUV die onder de Levante wordt geplaatst. Bovendien zouden de nieuwe GranTurismo en de SUV ook volledig elektrisch te bestellen zijn.

In 2022 en 2023 wordt dan de rest van het gamma, op de Ghibli na, vervangen. De GranCabrio, Quattroporte en de Levante krijgen dan een rechtstreekse opvolger. Opnieuw zouden de Quattroporte ne de Levante als EV te bestellen zijn. Maar goed, het is zoals steeds afwachten geblazen. Want net zoals Maserati de kaap van 75.000 niet heeft gehaald, zou het ook weleens kunnen dat deze golf van nieuwe modellen nog wat langer op zich laat wachten. Laten we hopen op het beste.

Web Editor

Twitter: @yeelenm / Instagram: @yeelenm

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten