Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Industrie en economie / Polestar 1 is een enorm succes

Geschreven door David Leclercq op 13-02-2018

Polestar lijkt nu al een succesverhaal voor Volvo. Al 5.000 potentiële klanten zouden zich hebben aangediend, terwijl het merk slechts 500 auto’s per jaar kan bouwen.

Polestar, het sportieve en relatief onafhankelijke dochtermerk van Volvo, is pas in oktober 2017 voorgesteld en lijkt nu al een stevig succesverhaal. Al 5.000 potentiële klanten zouden interesse hebben getoond om met de Polestar 1 te rijden, een auto die je niet kan kopen maar enkel huren.

600 pk sterke coupé

Ter herinnering: de hybride coupé zou 600 pk ontwikkelen en zou, als hij te koop was, een prijskaartje van 130.000 tot 150.000 euro hebben. Dat is een flink bedrag. Maar Polestar zit met een merkwaardig luxeprobleem, want het zou volgens de plannen maar 500 auto’s per jaar willen bouwen. Dat aantal moet dus fors omhoog en daarom zou Polestar nu al zoeken naar manieren om de productie op te voeren. “We proberen uit te dokteren of we meer dan 500 auto’s per jaar kunnen maken. Daar zijn we nu mee bezig”, zo vertelde Thomas Ingenlath, de CEO van Polestar. Voor wie naar het autosalon van Genève trekt dit jaar: de auto is daar te zien.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten