Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Industrie en economie / Volvo XC40: productie opgevoerd

Geschreven door Laurent Norro op 25-05-2018

Door het grote succes van zijn XC40 moet Volvo de productie opvoeren. Bovendien gaat het merk nog nieuwe modellen onthullen op zijn CMA-platform.

De nieuwe XC40 van Volvo is een waar succesnummer. Er zijn al liefst 80.000 bestellingen genoteerd voor deze SUV, die in maart nog de prestigieuze titel van Auto van het Jaar wist te veroveren. Het is daarom geen verrassing dat de Zweedse autobouwer zijn ambitie heeft bekendgemaakt om de productiecapaciteit voor dit model te verhogen en de troeven van het CMA-platform te gebruiken om al vrij binnenkort nieuwe modellen voor te stellen.

Groei

Als reactie op de sterke internationale vraag wil Volvo begin 2019 de productie opvoeren zijn fabriek in het Chinese Luqiao. De fabriek in Gent van haar kant blijft op volle toeren draaien. Bovendien moet de Belgische site ook nog eens de modellen assembleren van zustermerk Lynk & Co, dat in China al op een zeker succes mag rekenen. Verder lijkt het CMA-platform Volvo vleugels te geven. De opvolger van de V40 zou er gebruik van maken en over een paar maand opduiken. 2018 en 2019 lijken met andere woorden zeer mooie jaren te worden voor de Zweden…

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten