Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Lifestyle / Mini trekt met 3 Countrymans naar de Panamericana

Geschreven door David Leclercq op 13-08-2018

Mini heeft 3 exemplaren van zijn hybride Countryman ingeschreven voor de beroemde Panamericana-race, die van Dallas in Texas naar Ushuaia in Vuurland loopt. AutoGids stapt eind augustus in voor de laatste 3.500 kilometer.

Duurzaam racen, dat is wat Mini wil doen door 3 stuks van de Cooper S E Countryman ALL4 in te schrijven voor de beroemde Panamericana-race, die de meer dan 17.000 kilometer tussen Dallas en Ushuaia in Vuurland aflegt. De auto’s zijn al vertrokken in Dallas en hebben de Verenigde Staten en Mexico doorkruist. Vandaag trekken ze door Panama, maar er zit wat vertraging op het schema door het zeer slechte weer.

AutoGids in de race

Dat weerhoudt AutoGids er niet van om deel te nemen aan de laatste stint van de race. Samen met andere journalisten stappen we in één van de 3 deelnemende Mini’s in voor het laatste stuk van 3.500 kilometer, dat van Santiago de Chili naar Ushuaia loopt. Kom gerust onze avonturen volgen via onze website, in het magazine en op onze sociale media vanaf eind augustus. Je kan ook de Instagram-pagina van Mini volgen om de belevenissen van de karavaan te volgen.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten