Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Markt / Lynk & Co: wat brengt 2024?

Geschreven door Alain Devos op 12-01-2024

Geen klassiek autosalon dit jaar, toch blijft januari de ideale maand om eens terug te blikken op 2023 en vooruit te kijken naar 2024. Dit marktoverzicht verzamelt de toppers van vandaag met de sterren van morgen. Vandaag: Lynk & Co

De zoektocht naar de populairste Lynk & Co op onze markt duurt niet lang: het door de Belg Alain Visser geleide bedrijf biedt hier vooralsnog alleen de 01 aan. Dat is geen 100 procent elektrische auto, wel een plug-inhybride, met een 1,5-liter-driecilinder en een elektromotor. De 4,54 meter lange SUV staat op hetzelfde platform als de Volvo XC40 – Lynk & Co behoort net als het Zweedse merk tot het grote Chinese Geely-concern. Veel nieuws is er sinds de lancering in 2021 niet meer geweest, het blijft wachten op de ondertussen wel al beloofde uitbreiding van het aanbod.

DE HUURPRIJZEN ZIJN AANTREKKELIJK, AFWACHTEN OF DAT ZO BLIJFT VOOR DE EV.

Lynk & Co 08

Kopen of huren

De ‘meerwaarde’ van Lynk & Co zit hem nog altijd in het originele commerciële concept. Het is niet echt de bedoeling dat je de auto koopt (al kan dat ook), maar je kunt hem wel huren voor korte, middellange of lange periodes. Het contract laat zelfs toe dat je hem doorverhuurt aan derden. Voor veel klanten lijkt de formule wel interessant, en ook in 2023 wist Lynk & Co in België behoorlijk wat auto’s in te schrijven. De huurprijzen zijn dan ook aantrekkelijk, afwachten of dat zo blijft voor de EV die het gamma in de loop van 2024 wellicht komt uitbreiden. In China telt het aanbod verschillende modellen met diverse aandrijvingsvormen, waaronder de grotere en plug-inhybride 08.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten