Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Mobiliteit / ComOn: slimme carpoolapplicatie

Geschreven door Laurent Norro op 03-06-2018

Een app, verkrijgbaar via Google Play en de App Store, laat je elke dag bladeren door 3.500 zoekertjes voor carpoolers van Taxistop.

Vzw Taxistop heeft een app gelanceerd die het leven van carpoolers grondig zou kunnen vereenvoudigen. Ze heet ComOn en is ontwikkeld samen met het Brussels Gewest. De bedoeling is om pendelaars gemakkelijker carpoolers te laten vinden om hun ritten mee te delen.

Live

Concreet heeft de app een ergonomische, prettige en gebruiksvriendelijke interface. Volgens Taxistop kunnen gebruikers daarmee direct aangeven waar ze heen willen en snel ritaanbiedingen vinden die aan hun noden tegemoetkomt. Je kan in de app een persoonlijk profiel creëren met je voorkeuren, de frequentie van je trajecten en je routes. De komende weken krijgt ComOn bovendien een live-functie waardoor gebruikers last minute nog een medereiziger kunnen vinden. Via geolokalisering kan je zo bestuurders of passagiers zoeken met dezelfde bestemming als jij en kan je ze rechtstreeks contacteren. Kortom, Taxistop doet er veel aan om mensen te stimuleren om op zoek te gaan naar een alternatief voor de eigen auto.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten