Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Mobiliteit / Europa wil geconnecteerde auto’s vanaf 2019

Geschreven door David Leclercq op 26-01-2016

Violeta Bulc, Europees commissaris voor Transport, heeft op 21 januari aangekondigd dat ze nog dit jaar een plan voor de ontwikkeling van intelligente auto’s voorstelt. Het doel? Geconnecteerde auto’s tegen 2019.

In de loop van 2016 lanceert Violeta Bulc, Europees commissaris voor Transport, een ontwikkelingsplan. Bij die aankondiging hoort ook een document (hieronder beschikbaar) met de consensus en verschillen tussen de verschillende spelers bij geconnecteerde auto’s, namelijk de constructeurs, de toeleveranciers, de verzekeraars en de overheden.       

2019

“Ik wil in 2019 geconnecteerde auto’s op de Europese wegen zien”, verklaarde Violeta Bulc. Tegelijk presenteerde ze een roadmap voor de ontwikkeling van intelligente transportsystemen in Europa. Ze wil ook de verschillende spelers rond de tafel brengen om een gemeenschappelijke visie te bepalen over het juridische en technische kader dat nodig is voor een goede werking van de auto’s en de infrastructuur. Autoconstructeurs, toeleveranciers en telefoonoperatoren moeten hun standpunten op elkaar afstemmen. Het werk is nog maar begonnen ...

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten