Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Audi A8: eerste foto

Geschreven door Jalil Chaouite op 05-07-2017

In afwachting van de officiële onthulling van de A8 op 11 juli tijdens de Audi Summit in Barcelona moeten we het nog stellen met deze discrete foto. Audi heeft de teasing tot een ware kunstvorm verheven…

Een donkere foto waarop je niet eens het hele silhouet van Audi’s nieuwe luxeberline ziet, dat is wat flauw. Maar het werkt: we willen meer weten. Dat komt omdat de nieuwe A8 de nieuwe visuele identiteit van het merk met de vier ringen zal inwijden. Van hem wordt de stijl van alle toekomstige Audi’s stap per stap over de rest van het gamma uitgerold. De A8 krijgt uiteraard al het beste wat er vandaag op technologisch vlak beschikbaar is. We vermelden in willekeurige volgorde een alternator-starter in plaats van een klassiek stop-start, elektromechanische schokdempers met energierecuperatie of een volledig digitale middenconsole.

Met Spiderman

Vast staat in elk geval dat de communicatiedienst van het merk zich graag amuseert. Eerst ging ze in zee met Marvel voor de promotie van de Spiderman-film. Meer recent nodigde ze Duitse bloggers uit om de auto te ontdekken… zonder hem te zien. Ja, dat lees je goed: de genodigden waren geblinddoekt. Ze mochten de auto enkel met hun vingers voelen. Origineel, maar ongetwijfeld ook wel wat frustrerend.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten