Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / De nieuwe AutoGids met veel AutoWereld-saus!

Geschreven door Alain Devos op 08-02-2022

Je hebt het allicht al gehoord of gelezen, AutoGids en AutoWereld wonen nu samen. En die nieuwe relatie leverde meteen een heel sterk nummer op.

Het beste uit AutoGids en AutoWereld in één magazine, dat was het plan. Of het gelukt is? Oordeel zelf, we hebben detailtests van de Audi RS 3 Sportback en de DS 9 E-Tense en een tweekamp tussen de BMW i4 en de Tesla Model 3, met alle rij-impressies, alle details en alle technische gegevens en scores die je van de AutoGids-ploeg gewoon bent. We maakten daarnaast ook al een eerste keer kennis met de vernieuwde Suzuki S-Cross, met de Mercedes-AMG EQS 53 4Matic+, met de Maserati Levante Hybrid en met de opgefriste Skoda Kodiaq en Mazda 2.

Maar er is meer, veel meer. De Alfa Romeo Giulia GTAm en de Porsche 911 GT3 hebben op het eerste gezicht niet veel met elkaar gemeen, tenzij dan dat het heel krachtige circuitauto’s zijn waar je ook de openbare weg mee op mag. Wel, wij hebben ze naast elkaar gezet op een… circuit! We reden, evengoed op zo’n gesloten omloop, ook met de Ferrari 812 Competizione en de je misschien nog niet bekende SCG 004 (de straat- én de raceversie). En we wilden ook weten of de elektrische Ford Mustang Mach-E GT de voornaam Mustang wel verdient. Hoe? Door hem naast een ‘echte’ Mustang Mach 1 te zetten, natuurlijk.

Met de Kia EV6 zoefden we naar het zuiden van Frankrijk, om alvast eens te onderzoeken of je straks ook écht met een elektrische auto op (zomer)vakantie kunt vertrekken. In datzelfde zuiden waren we getuige van de verrassende overwinning van Ford én veteraan Sebastien Loeb in de Rally van Monte-Carlo, in Engeland reden we met een schitterende Rolls-Royce Phantom V met James Bond-verleden en in België volgden we een dagje een Tesla Mobile Service-ploeg.

We bedachten ook nog enkele nieuwe en – al zeggen we het zelf – leuke rubrieken, maar we beginnen het magazine natuurlijk met flink wat goedgevulde nieuwspagina’s. Met daarin een hoofdrol voor de gloednieuwe en voor het merk heel belangrijke Alfa Romeo Tonale. Deze AutoGids met veel AutoWereld-saus is te koop vanaf 9 februari. Mis dit nummer zeker niet, het wordt een klassieker!

 

 

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten