Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Te koop vanaf 31 januari 2024: nieuwe AutoGids ligt nu in de krantenwinkel

Een nieuwe maand, een nieuwe AutoGids: het februarinummer van het beste automagazine van België ligt nu in de krantenwinkel. Wat mag je verwachten?

Zoals je dat van AutoGids mag verwachten, bundelt ook het februarinummer het laatste autonieuws en eerste tests van nieuwe modellen met diepgravende detailtests, exclusieve reportages en boeiende verhalen. Nummer 1136 van het beste automagazine van België ligt vanaf 31 januari 2023 in de winkel. 

Zo legt AutoGids nieuwigheden zoals de Porsche Macan, de Ford Kuga en de VW Golf onder het vergrootglas, kunnen we testrijden met nieuwe modellen zoals de Mercedes CLE en AMG GT, de Ford Tourneo Custom, de Hyundai Ioniq 5 N en de Toyota GR Yaris. De Toyota C-HR en de VW ID.7 krijgen en detaitlest, we zetten de Tesla Model E tegenover de BMW i4 en de BYD Seal en de BMW M3 Touring tegen de Audi RS 4 Avant en de Mercedes-AMG C 63 S E Performance Break

We blikken ook terug op de Brusses Auto Show, gaan op zoek naar de beste Mazda MX-30 (de elektrische of die met de wankelmotor?), rijden met de Mazda RX-7 Groep B (die met wankelmotor!) en brengen het waanzinnig verhaal van ene Louie Mattar, die de Verenigde Staten doorkruiste zonder te stoppen (zelfs het tanken en het wisselen van een wiel gebeurde al rijdende).

En zo kunnen we nog wel even blijven doorgaan. Hoe dan ook: haast je naar de krantenwinkel en haal de nieuwe AutoGids in huis! Wacht niet te lang, want op woensdag 28 februari volgt een nieuw magazine.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten