Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Te koop vanaf 29 mei 2024: nieuwe AutoGids ligt nu in de krantenwinkel

Geschreven door Klaas Janssens op 29-05-2024

Het juninummer van het beste automagazine van België ligt nu in de krantenwinkel. Wat staat er in de nieuwe AutoGids, die vanaf woensdag 29 mei 2024 in de krantenwinkel ligt?

Zoals je dat van AutoGids mag verwachten, bundelt ook het juninummer het laatste autonieuws en eerste tests van nieuwe modellen met diepgravende detailtests, exclusieve reportages en boeiende verhalen. Nummer 1140 van het beste automagazine van België ligt vanaf woensdag 29 mei 2024 in de winkel. Met een karrenvracht aan interessante nieuwigheden, gaande van de Ferrari 12Cilindri en de hybride Porsche 911 tot de Kia EV3, de Renault Symbioz en de Volkswagen California.

We konden ook testrijden met een heleboel nieuwe modellen, wat resulteert in reviews van onder meer de avontuurlijke Dacia Duster, de desgewenst volledig elektrische Mini Cooper, de door een V8 aangedreven Ford Mustang en de hardcore Porsche Taycan GT. Maar we konden ook de Lotus Emira met AMG-motor en de Mercedes CLE, als 450 Cabriolet en als 53 AMG, aan de tand voelen. En met de BMW i5 Touring en de MG 3 Hybrid+.

Targa Florio in een huur-Panda

De Peugeot 3008 en de Volkswagen Tiguan krijgen een gedetailleerde wegtest. En geen nieuwe AutoGids zonder vergelijkende tests. Deze keer zetten we de Dacia Jogger Extreme tegen de Ford Tourneo Courier en de MG 5 Break tegen de Peugeot E-308 SW. We brengen bovendien een ode aan de dieselmotor, testen met de voor de rallysport ontwikkelde DAF 555 en spreken met Rinaldo "Dindo" Capello over de 24 Uur van Le Mans. En we huren een Fiat Panda om de Targa Florio te rijden.

En zo kunnen we nog wel even blijven doorgaan. Hoe dan ook: haast je naar de krantenwinkel en haal de nieuwe AutoGids in huis! Wacht niet te lang, want op woensdag 26 juni volgt een nieuwe magazine.

Hoofdredacteur AutoGids

Instagram: @kjanssens_pro

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten