Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Veel nieuws in de nieuwe AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 22-06-2022

Vanaf 22 juni 2022 ligt de nieuwe AutoGids in de winkel. Met veel nieuws en interessante tests.

AutoGids 1105 22 juni 2022

BMW is klaar met zijn nieuwe X1 en Mercedes heeft net een al even nieuwe GLC uitgepakt. Bij Lexus zijn de spots gericht op de nieuwe RX, maar Peugeot heeft met de 408 ook een belangrijke première. Een originele nieuwkomer, de Franse constructeur probeert het immers met een soort fastbackversie van de jongste 308. We vertellen je er alles over in onze nieuwspagina’s.

Op de weg maakten we al een eerste keer kennis met de BMW iX M60, de Suzuki Vitara 1.5 Strong Hybrid, de Toyota GR Supra iMT (met manuele versnellingsbak!) en de Porsche 911 Targa 4 GTS. Detailtests zijn er van de originele Toyota Aygo X en de snelle BMW M4 Competition Cabrio, de Renault Mégane E-Tech Electric EV60 R220 neemt het in een spannende tweekamp op tegen de Volkswagen ID.3 58 kWh.

Met de Aston Martin Valkyrie konden we nog altijd niet zelf rijden, die Britse bolide laat echt wel lang op zich wachten. Maar we waren wel al even passagier in de AMR Pro-variant, die blijkt haast even snel dan een Formule 1-bolide. We zaten (gelukkig) wel zelf achter het stuur van de legendarische Porsche 911 Carrera RS 2.7 van 1972 en brengen ook verslag uit van een alweer knotsgekke 24 Uur van de Nürbringring, terwijl we je ook vertellen wat je de volgende maanden zelf nog allemaal aan leuke dingen kan doen. Met auto’s als rode draad, natuurlijk.

We doen ook nog even heel ernstig met onze praktijktest van de vanaf 1 juli door Europa verplichte Intelligent Speed Assistance… en stellen vast dat die nog niet goed werkt en ontdekten hoe het Belgische bedrijf Watt4Ever “afgedankte” batterijen een nieuw leven geeft. Een zowel interessant als plezant nummer dus, al zeggen we het zelf. De nieuwe AutoGids is te koop vanaf 22 juni 2022.

 

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten