Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Van alles en nog wat in de nieuwe AutoGids

Geschreven door Alain Devos op 22-03-2022

Vanaf 23 maart 2022 ligt de nieuwe AutoGids in de winkel, met testverslagen van onder meer de Volkswagen Taigo, de Lexus NX en de MG Marvel R. Maar we verrassen de lezer met nog heel wat meer interessante auto’s en verhalen.

Van die Volkswagen Taigo, Lexus NX en MG Marvel R hebben we detailtests, terwijl de Audi RS 3 Sportback het mag opnemen tegen de Mercedes-AMG A 45 S. We maakten ook al een eerste keer kennis met de gloednieuwe Citroën C5 X en de opgefriste Mazda CX-5 en we probeerden nieuwe varianten van de DS 9, de Kia Sportage en de Jeep Renegade.

LEES OOK Edito Alain Devos

De liefhebbers van sportwagens komen aan hun trekken met onze exclusieve tests van de prachtige Ferrari 296 GTB en de efficiënte Porsche 718 Cayman GT4 RS. Voor retrofans hebben we de Pegaso Z-102 B/2.8 buitengehaald, zowat de enige… Spaanse sportwagen ooit gebouwd.

LEES OOK Inhoudsopgave van de nieuwe AutoGids

We analyseren in dit nummer ook nog eens de wereldwijde automarkt en verrassen je allicht met een reeks opmerkelijke lijstjes, we verzamelden een reeks auto’s die de productie net… niet haalden en we vieren, naar aanleiding van de lancering van de zevende editie, ook de 25ste verjaardag van Playstation’s bekende Gran Turismo-spel. Met een leuke wedstrijd met enkele te winnen GT7’s erbij! Een bijzonder rijke inhoud dus, al zeggen we het zelf. De nieuwe AutoGids is te koop vanaf 23 maart 2022.

Senior Writer (freelance)

Facebook: @alain.devos.18 / Twitter: @devos_alain / Instagram: @adevos12

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten