Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / BMW M: 26 nieuwe modellen tegen 2021

Geschreven door David Leclercq op 15-12-2017

Voor BMW is de M-afdeling een goudmijn. Daarom mogen we er nog veel projecten van verwachten: tegen 2021 zitten er nog 26 nieuwe modellen in de pijplijn. Over een aantal daarvan hebben we al wat details.

 

Het zijn mooie tijden voor het sportieve departement M van BMW, want de afgelopen jaren blijft het maar groeien. De vraag neemt onafgebroken toe, niet alleen naar de ‘pure M-producten, maar ook naar hun afgeleiden (versies, koetswerkkits enzovoort). Het zou met andere woorden onverstandig zijn om zo’n goudmijntje links te laten liggen. Daarom wordt het aanbod de komende jaren nog fors uitgebreid.

26 modellen tegen 2021

Daarom mogen we van M tegen 2021 liefst 26 nieuwigheden verwachten. De strijd met Mercedes-AMG en Audi Sport belooft hard te worden. We kunnen niet alle nieuwe modellen al vermelden omdat een deel ervan nog geheim is, maar wij verwachten in elk geval een X3 M, M340i berline en Touring, X2 M Performance, X4 M Performance, M140i, X6 M Performance, M440i Gran Turismo, M440i coupé en cabrio, M240i coupé en cabrio, M240i Gran Turismo en, uiteraard, de X5 M en X6 M. Daarnaast mogen we zeker nog een paar speciale modellen verwachten, zoals we recent nog de M4 CS ontdekten. Schrik dus niet als er nieuwe M CSL-versies in de pijplijn zitten…

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten