Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / BMW: hybride M ten vroegste in 2020

Geschreven door Laurent Norro op 24-11-2017

Pas over drie of vier jaar zal in BMW-showrooms voor het eerst een sportief M-model met hybride technologie opduiken, zo melden onze collega’s van Autocar.

De jacht op de CO2-uitstoot treft alle autobouwers en dus ook hun sportieve departementen. Daarom verbaast het niet dat BMW Motorsport op dit moment werkt aan een hybride oplossing voor een van zijn modellen. Die informatie komt van Dirk Hacker, de vicepresident van het sportieve departement van het merk uit München.

Model onbekend

Hacker wou nog niet in detail treden over deze toekomstige technologie. Het enige wat hij kwijt wou, was: “Het gaat om een erg specifieke technische oplossing en ik kan er voorlopig niet veel meer over vertellen”. Wij vermoeden dat BMW M ofwel werkt aan een microhybride oplossing, ofwel aan een klassieke hybride. Een plug-in hybride M denken we uit te kunnen sluiten gezien het hoge gewicht van de vereiste batterij. Hoe dan ook laat dit eerste hybride M-model nog even op zich wachten, want we moeten niets verwachten voor het begin van het volgende decennium.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten