Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / BMW: de nieuwigheden van 2019 tot 2021

Geschreven door David Leclercq op 13-03-2019

BMW gaat de komende maanden veel nieuwe producten uitbrengen. Hier is een klein overzicht van wat ons te wachten staat…

BMW is van plan om de komende maanden veel nieuwigheden te introduceren. Tegen 2021 worden er niet minder dan 15 nieuwe modellen verwacht. Er zijn echter twee belangrijke trends: langs de ene kant zal het (momenteel ingewikkelde) gamma van de constructeur worden versimpeld, en langs de andere kant is München van plan zijn achterstand op vlak van elektrische modellen in te halen.

2019

We weten al veel van het nieuws voor 2019 van de constructeur, vooral omdat het autosalon van Genève op het moment van schrijven zijn deuren bijna gaat sluiten. In 2019 brengt BMW de gefacelifte 7-Reeks op de markt, maar ook de plug-in hybride versies van de 3-Reeks, X5 en X3. Eind dit jaar wordt de 3-Reeks break voorgesteld (Frankfurt), net zoals de nieuwe 1-Reeks die voorwielaandrijving krijgt dankzij het platform van Mini. Tenslotte komt de derde variant van de 8-Reeks het geheel afronden. Dat wordt de Gran Coupé.

2020

2020 wordt een jaar van elektrificatie voor BMW. Zo brengt de constructeur na de i3 en de i8 de volledig elektrische versie van de X3 op de markt. Die zal iX3 heten en er wordt sterk naar uitgekeken, aangezien hij de concurrentie zal aangaan met de komende Model Y van Tesla. Onder de traditionele voertuigen zien we de komst van de nieuwe X6, de 2-Reeks Gran Coupé (ook voorwielaandrijving) en van de facelift van de 5-Reeks. Tenslotte zal eind 2020 de komst zien van de nieuwe 4-Reeks, nog altijd technisch gebaseerd op de 3-Reeks.

2021

In 2021 gaat de elektrificatiefase verder, met de SUV die is afgeleid van de iNext concept die aan de i4 berline voorafgaat. Bij het ‘klassieke’ gamma wordt de 4-Reeks ook vernieuwd als cabriolet en Gran Coupé van dit model in het midden van het gamma met meer dynamische accenten.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten