Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / BMW: alle nieuws tot 2021

Geschreven door David Leclercq op 21-02-2017

BMW surft op een golf van succes zonder voorgaande en heeft nog veel ideeën voor de komende jaren. Bij deze kunnen we alvast een overzicht geven van alle nieuwigheden die we tot 2021 mogen verwachten.

BMW gaat exact hetzelfde doen als Mercedes: het gamma van de constructeur gaat de komende jaren nog verbreden. Uiteraard met nicheproducten, maar ook met meer exclusieve versies binnen het traditionele maar vernieuwde gamma.

22 nieuwigheden

Volgens de eerste informatie mogen we tussen vandaag en 2021 liefst 22 nieuwigheden verwachten. Dat is toch wat het Duitse vakblad Auto Motor und Sport meldt, dat erg goed op de hoogte is van dit soort zaken. Het feestje zou moeten beginnen met de facelift van de 6-Reeks deze lente, terwijl we in de zomer evoluties zullen ontdekken voor de i3, die ook een sportieve afgeleide krijgt. Nog dit jaar is het ook aan de 2-Reeks voor een opfrisbeurt, terwijl in 2018 een 6-Reeks GT de catalogus aanvult.

X7 nog dit jaar

In 2017 verwachten we ook de grote SUV X7, die net voor de M5 op de markt komt. De hertekende M2 krijgt het gezelschap van een lichtere en krachtigere en meer performante M2 GTS. En daarmee is het nog niet gedaan, want rond dezelfde periode verwachten we de nieuwe Z5, de X2 en vervolgens de X3. Er wordt kortom niet met de vingers gedraaid bij BMW.

2018

In 2018 zou het merk een M-versie lanceren van net daarvoor op de markt gebrachte X3, gevolgd door een i8 Spyder waar nu al heel lang naar wordt uitgekeken. Rond dezelfde periode komt een X1 L (voor Lang) op de markt, naast een M4 GTS waar we verder nog niet veel van weten. In 2018 wordt ook de nieuwe X4 voorgesteld, net zoals de 3-Reeks. De X5 en de nieuwe supercoupé 8-Reeks worden ook allebei in 2018 verwacht.

2019-2021

In 2019 wordt de nieuwe 1-Reeks op de markt gebracht, net zoals de cabrioversie van de 8-Reeks. Er wordt ook gefluisterd dat er een heel nieuw product komt, maar niet de i5, want die wordt pas in 2021 verwacht. En ondertussen staan ons ongetwijfeld nog een paar andere verrassingen te wachten waar we nog niets over weten.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten