Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Citroën C5-opvolger mengt alle genres door elkaar in 2020

Geschreven door Olivier Maloteaux op 21-02-2018

De opvolger van de Citroën C5 wordt geen echte berline maar ook geen SUV. We beginnen ons stilaan af te vragen wat het dan wel wordt…

Citroën bevestigt dat zijn C5 een opvolger krijgt, die tegen 2019 of 2020 op de markt zou komen. Hij gaat zich iets hoger positioneren, in het segment van de voormalige C6, en verandert daarom van naam. “Er komt wel degelijk een nieuwe topberline, want die heb je absoluut nodig om een geloofwaardige grote constructeur te zijn. Maar het wordt geen nieuwe C5”, zo vertelde Citroën-bazin Linda Jackson aan de Britse pers. Een grote openstaande vraag blijft echter hoe dit nieuwe model eruit gaat zien.

Concept CXperience

Een paar hooggeplaatste medewerkers van PSA verklapten onlangs aan het Britse magazine Top Gear dat deze nieuwe auto geen conventionele berline wordt maar ook geen echte SUV. We verwachten dus een mengeling van verschillende stijlen. De nieuwe vaandeldrager van het Citroën-gamma zou zijn inspiratie halen bij de conceptcar CXperience, die in 2016 is voorgesteld op het salon van Parijs.

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten