Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Ford Bronco keert officieel terug in 2020

Geschreven door Thibaut Miserque op 20-03-2018

Ford bevestigt nog eens dat de Bronco terugkeert naar zijn gamma, met een hybride versie. Maar een tipje van de sluier oplichten van het model zit er nog niet in.

De Ford Bronco komt wel degelijk terug. “We staan klaar om onze plaats terug te eisen als voortrekker in het segment van de offroaders”. Het zijn de straffe woorden van Jim Farley, president van Ford. Zijn collega Joe Hinrichs van Ford USA hintte vorig jaar al naar een “compromisloos 4x4-bedrijfsvoertuig voor liefhebbers van stevige sensaties die zich buiten de stad willen wagen”. Vast staat in elk geval dat we nog even moeten wachten voor we er meer over te weten komen. Ford hoedt zich ervoor om al details over deze nieuwe Bronco prijs te geven.

Noodzaak

Voorlopig zijn we alleen zeker dat hij er in 2020 komt, en dat hij deel uitmaakt van een groots hybride plan waar ook de Mustang en de pick-up F-150 deel van uitmaken. Een compromisloze terreinwagen die een zware last aan batterijen moet meezeulen? Het lijkt vreemd maar noodzakelijk, want zelfs de Jeep Wrangler gaat de stap nemen. En als we deze teaser voor de Bronco onder een zeil zien, dan springen proporties in het oog die doen denken aan die van deze Wrangler in zijn versie met korte wielbasis. Het gaat nog stuiven op de Amerikaanse ‘trails’.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten