Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Infiniti: elektrische sportwagen in 2019

Verwachte lancering : 01-03-2020

Geschreven door Olivier Duquesne op 22-09-2017

De designdirecteur van Infiniti heeft aan de Britse pers laten verstaan dat het merk in 2019 een elektrische sportwagen wil lanceren. Het zou om een volledig nieuw model op een nieuw platform gaan.

Infiniti’s designdirecteur Alfonso Albaisa heeft aan AutoCar verteld dat het premiummerk van Nissan werkt aan een elektrische sportwagen voor 2019. Het gaat niet om een geëlektrificeerde versie van een bestaand model, maar wel om een volledig nieuw voertuig op een specifiek platform. Het doel is om een echte elektrische sportwagen te ontwikkelen met (in de woorden van de baas van het merk Roland Krueger): “een unieke rijervaring typisch voor Infiniti”.

2019 of 2020

Infiniti heeft afgelopen zomer al een tipje van de sluier gelicht van zijn elektrische ambities met het Prototype 9 in Pebble Beach. En eerder was er al de conceptcar Emerg-E uit 2012 (foto). In januari 2018 wordt in Detroit nog een andere conceptcar voorgesteld. Die zou dan de aankondiging zijn van de productieversie, die we in 2019 of misschien pas in 2020 op de weg mogen verwachten.

Web Editor - Specialist Advice

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten