Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Lamborghini werkt aan nieuw, hyperexclusief model

Geschreven door Laurent Norro op 15-09-2017

Dit jaar viert de Lamborghini Reventon zijn tiende verjaardag. De constructeur zou daarom een minstens even exclusieve opvolger op de markt willen brengen.

Lamborghini werkt naar verluidt aan een buitengewone auto. Die zou van hetzelfde slag zijn als de Reventon, die exact tien jaar geleden werd onthuld. Ter herinnering: deze Reventon was afgeleid van de Murcielago en was in een zeer beperkte reeks beschikbaar. Onze collega’s van het Australische Car Advice ontfutselden de informatie over dit nieuwe model aan Maurizio Reggiani, de grote baas van de afdeling R&D van het merk.

One-off

Reggiani verklapte dat Lamborghini binnenkort een “one-off” wil onthullen, die voor het eind van het jaar aan een paar potentiële klanten zou worden voorgesteld. Voorlopig weten we nog niet of dit model zal worden afgeleid van de Huracan, de Aventador of de Urus. Wanneer het model in maart 2018 wordt onthuld voor het grote publiek, zouden alle exemplaren al verkocht moeten zijn. Volgens Reggiani zou het ontwerp van het model de stijl van de volgende generatie Lamborghini’s moeten gaan beïnvloeden. Een reden te meer om hem zo snel mogelijk te willen zien…

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten