Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Lamborghini: een supercar in Pebble Beach?

Geschreven door David Leclercq op 16-07-2019

Meerdere bronnen melden dat Lamborghini een supercar met een zeer beperkte oplage zal voorstelen tijdens de volgende elegantiewedstrijd van Peblle Beach. De auto zou Unico heten en rechtstreeks afgeleid zijn van het schitterende concept Terzo Millennio.

Werkt Lamborghini aan een supercar voor de volgende concours d’élégance die in augustus 2019 plaatsvindt in Pebble Beach? Er circuleren in ieder geval heel wat geruchten over een compleet onuitgegeven en hybride model, de eerste hybride in de catalogus van de Italiaanse constructeur.

Afgeleide

Volgens doorgaans goed ingelichte bronnen, zou deze supercar in een zeer beperkte serie gebouwd worden en heet hij Unico, een verwijzing naar het unieke karakter van de auto. Hij wordt rechtstreeks afgeleid van het concept Terzo Millennio (zie foto’s). Onder de motorkap zou een V12 liggen die wordt bijgestaan door een hybridesysteem. Dit model is ook de voorbode van de vervanger van de Aventador, die intussen al enkele jaren op de teller heeft. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

 

HEB JE NOG VRAGEN?
Stel ze op ons AutoForum

Naar AutoForum

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten