Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Mercedes E-Klasse Break: stoere All Terrain-afgeleide

Geschreven door David Leclercq op 08-06-2016

Van de nieuwe E-Klasse Break, die nog maar net onthuld werd, zullen verschillende versies afgeleid worden. Uiteraard komen er zoals reeds bekend AMG-versies, maar er zal ook een All Terrain-versie van de partij zijn.

Mercedes heeft besloten om een stoere versie van zijn nieuwe E-Klasse Break af te leiden, die All Terrain zal gaan heten. Het model zal voorgesteld worden op het komende salon van Parijs, in oktober. De All Terrain zal de concurrentie moeten aangaan met de Audi A6 Allroad, maar ook met de Volvo V90 Cross Country, die er staat aan te komen.

Stoerder 

De filosofie van de E-Klasse Break All Terrain zal uiteraard overeenkomen met die van de Audi A6 Allroad. Het model zal dus een comfortabelere bodemvrijheid hebben, vierwielaandrijving en banden met hogere flanken, evenals een specifieke koetswerkkit met nieuwe bumpers, spatbordbeschermers en indrukwekkendere dakrails.

Officieel

De All Terrain-versie zal uiteraard wat meer kilo's op de weegschaal zetten, maar dat zal gecompenseerd worden door hem aan te bieden met krachtigere aandrijfgehelen. De pneumatische ophanging zal ook standaard zijn en zal een variabele koetswerkhoogte aanbieden, zoals bij de eerste Audi A6 Allroad. Michael Kelz, hoofdingenieur van de E-Klasse, kondigde officieel de komst van de All Terrain-versie aan. Het model zou begin 2017 gelanceerd worden.

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten