Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Mitsubishi: binnenkort een nieuwe Lancer?

Geschreven door David Leclercq op 19-11-2018

Mitsubishi is duidelijk sterker geworden door de fusie met de groep Renault-Nissan en praat nu over nieuwe projecten. De CEO Trevor Mann spreekt over een nieuwe Space Star en Lancer.

De kracht van de gemeenschappelijke organenbank van de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi maakt dat Trevor Mann, de baas van het merk met het diamantlogo, aan nieuwe projecten kan beginnen denken. Zo heeft de grote baas het onlangs gehad over de terugkeer van modellen waarvan we dachten dat ze door de SUV-golf waren genekt: de Mirage/Space Star en de Lancer.

Space Star

“Vandaag is het aanbod van Mitsubishi vrij eenzijdig, omdat we hoofdzakelijk SUV’s aanbieden. Daarmee komen we weliswaar tegemoet aan de vraag van de markt, maar het gamma zou wat mogen uitgebreid om het homogener te maken”, zo zegt de baas van Mitsubishi. Over de toekomst zegt hij: “de volgende Mirage [nvdr: die bij ons Space Star heet] zal zo goed als zeker op het CMF-B-platform staan”. Dat betekent dat hij een broer wordt van de volgende Renault Clio en Captur en Nissan Juke.

Lancer

Mann had het ook over een eventuele nieuwe Lancer. “Die moet absoluut op het CMF-C-platform staan” van de Alliantie Renault-Nissan. Dat is ook logisch. Er wordt meteen weer volop gespeculeerd over deze volgende Lancer. Het lijkt een goed idee, zeker als er weer een Evo-versie van komt.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten