Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Nissan Qashqai hybride in 2020

Geschreven door David Leclercq op 22-06-2018

Binnenkort komt de derde generatie van de Nissan Qashqai op de markt. Vanaf 2020 wordt het gamma daarvan uitgebreid met een geëlektrificeerde versies.

Tegen 2020 wil Nissan zijn bestseller vernieuwen, de SUV Qashqai, de cross-over waarmee het allemaal is begonnen. Nissan schrapte toen namelijk de Almera en de Primera om deze SUV te kunnen bouwen. Volgens onze Britse collega’s van AutoExpress plant het Japanse merk voor de nieuwe generatie hybride en plug-in hybride versies.

CMF aangepast voor e-Power

Ponz Pandikuthira, verantwoordelijk voor de productplanning van Nissan Europe, heeft het nieuws bevestigd en zegt dat “het merk werkt aan een nieuw platform dat is aangepast aan elektrische technologieën. Van een zuiver elektrische versie is echter geen sprake, want dat zou veel te duur worden”. We gaan ervan uit dat het CMF-platform van de groep zal worden aangepast om plaats te maken voor de e-Power-technologie die Nissan in Japan in de Note aanbiedt. Concreet betekent dit dat een verbrandingsmotor een batterij oplaadt die dan zelf in de wielen geïntegreerde elektromotoren van stroom voorziet. Afspraak in 2020.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten