Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Nissan X-Trail: facelift voor binnenkort

Geschreven door Felix Bouland op 12-09-2016

De Nissan Rogue, de tweelingbroer van de X-Trail die bestemd is voor de Noord-Amerikaanse markt, werd zopas opgefrist. De Europese versie zou van dezelfde visuele retouches gaan genieten.

Het is geweten, de visie van automerken wordt steeds wereldser. Eenzelfde model voor de hele wereld komt namelijk minder duur uit. Dat is de strategie van Nissan, die hetzelfde voertuig in Europa verkoopt onder de naam X-Trail als in Noord-Amerika, waar het model de naam Rogue draagt. Die laatste heeft zopas kunnen rekenen op een lichte facelift, die hoofdzakelijk visuele retouches betreft. Een nieuwe neus, die bestaat uit een groter radiatorrooster, een nieuwe bumper en hertekende koplampen, onderstreept de nieuwe look van het merk. De achterlichten werden eveneens hertekend. Binnenin vinden we een nieuw stuur en een licht geretoucheerd dashboard.

Geen hybride

De Europese X-Trail, die in 2013 debuteerde op het salon van Frankfurt, zou van dezelfde uiterlijke aanpassingen moeten genieten. Voor wat de nieuwe hybride aandrijving betreft, die zou enkel voorbehouden worden voor de Amerikaanse markt. De Europese versie zal zeker en vast de aandrijfgehelen van de huidige fase overnemen, namelijk de turbo op benzine met 163 pk en de 1.6-diesel met 130 pk. De nieuwe X-Trail zou voorgesteld worden op het salon van Parijs.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten