Zich aanmelden

Met Facebook aanmelden

of

Uw informatie is niet correct.
Ik meld me aan Wachtwoord vergeten?
Er is geen Facebook-account verbonden aan de website, schrijf u in.

Wachtwoord vergeten?

×
Mijn wachtwoord opnieuw instellen
Je ontvangt een e-mail voor het instellen van een nieuw wachtwoord.
Geen account gekoppeld aan dit e-mailadres

Nog geen account?
SCHRIJF JE GRATIS IN.

Nieuwigheden / Porsche 911 Carrera '992': minimaal 385 pk! (2018)

Geschreven door David Leclercq op 15-10-2018

Verschillende journalisten werden uitgenodigd om als passagier een van de laatste prototypes van de volgende Porsche 911, de 992, te proberen. Eerste nieuws: hij zou als basismodel 385 pk leveren, en 450 pk voor de Carrera S.

De komst van de Porsche 911 type 992 is niet meer veraf. Hij zal volledig officieel onthuld worden tussen nu en begin december. Dat gezegd zijnde, Porsche heeft hoe dan ook een select aantal mensen uitgenodigd om kennis te maken met het nieuwe juweel van Zuffenhausen. We leren dat het de Carrera S zal zijn die als eerste wordt onthuld en dat hij 450 pk met zich zal meebrengen (tegenover 420 stuks in het huidige model), ofwel het vermogen van de GTS nu. Deze krachtwinst zou ook zijn effect hebben op de ‘gewone’ Carrera, die nu 370 pk heeft maar waarschijnlijk richting 385 pk zal gaan.

Altijd een PDK-bak

Nu Porsche de Carrera S opnoemt, we weten ook al dat de auto ongeveer 530 Nm zou moeten ontwikkelen en vergezeld moet zijn van een PDK-bak. Het zal nog een jaar duren voor de manuele versie wordt onthuld, nog steeds met 7 versnellingen. Vanaf 2019 zou Porsche ook de cabrioversies moeten onthullen. We weten minder over de komst van andere versies, zoals de Turbo of de GT3…

BLIJF OP DE HOOGTE VAN HET LAATSTE AUTONIEUWS!
Nieuwe modellen, tests, advies, exclusieve evenementen! Het is gratis!

Ik schrijf me in

Nieuws

Aanbevolen nieuwsberichten